Wij helpen met geld

Je bent steeds gaten aan het opvullen, hebt moeite met bedenken hoeveel geld je deze maand nodig hebt en kunt iedere maand weer niet sparen. Dat is vervelend en geeft stress. Jij wil grip op je geld. Daar helpen wij bij. We geven advies, maken samen een plan of doen aan budgetbeheer. Totdat jij vindt dat je het zelf ook kunt. 

Budgetten maken

Schulden voorkomen

Wanneer het je nog net lukt om de gaten op te vullen en je vraagt om hulp met je geld, dan ben je er nog net op tijd bij. Je voorkomt zo dat je in de schulden komt. Want als het jou steeds net lukt om de huur te betalen, kan het een keer gebeuren dat het niet lukt. En als dat opstapelt, zit je zo in de schulden. Daarom helpen we je graag voordat het zo ver is. We geven je tips over hoe jij goed met geld omgaat en helpen je met budgetten maken. 

Leefgeld

Budgetbeheer

Soms zijn tips alleen niet genoeg en wil jij liever dat wij nog meer helpen. Dan kun je kiezen voor budgetbeheer. Dat betekent dat wij jouw rekening beheren. We betalen je vaste kosten van het geld wat er binnen komt. Iedere week krijg je van ons leefgeld om boodschappen van te doen. Als jij een keer extra geld nodig hebt voor een verjaardag of om iets nieuws te kopen, dan vraag je dat geld aan ons. Wij adviseren en overleggen wat wij zouden doen, zodat je samen met ons een goede keuze maakt.  

Als jij het gevoel hebt dat je zelf ook op deze manier met je geld kunt omgaan, stoppen we het budgetbeheer. Natuurlijk blijven we je helpen als je dat fijn vindt. We maken bijvoorbeeld een maandbudget voor je zodat je weet wat je overhoudt en waar je rekening mee moet houden. Het doel is dat jij uiteindelijk zelf goed met je geld leert omgaan.  

0

+

Jaar ervaring

Sparen en afbetalen

We maken een systeem

Het is fijn als je makkelijk je kosten zoals huur, stroom en abonnementen kunt betalen. En het is nog beter als je ook wat kunt sparen. Als dan bijvoorbeeld de wasmachine stuk gaat, kun je deze vervangen. Of er blijft geld over om wat leuks van te doen. We helpen je een systeem te maken waarmee je goed met geld leert omgaan.  

Dat ziet er een beetje hetzelfde uit als wanneer iemand schulden heeft. We maken drie rekeningen met je.  

Lopende rekening

Een lopende rekening waar je salaris of uitkeringen binnen komen en waar vaste kosten zoals de huur en stroom vanaf gaan.

Leefgeldrekening

Een leefgeldrekening. Hier zetten we iedere maand een bedrag op waar je boodschappen van doet.

Spaarrekening

Een spaarrekening. Daar sturen we ook iedere maand automatisch geld naartoe.

Contact

Contact formulier contact en contact pop-up pagina