Wij helpen met problemen voorkomen

Als jij deze maand bijvoorbeeld de huur, zorgverzekering stroomkosten niet betaalt en al een herinnering hebt gehad, is dat reden tot zorgen. De woningbouw, zorgverzekeraar of energie-aanbieder moet het melden aan de gemeente als jij niet op tijd betaalt. Wij horen dat dan ook, zodat we jou kunnen helpen en je niet in de schulden komt. Dat noemen we vroegsignalering. 

Schuldhulp

Schulden voorkomen

Je wil niet in de schulden komen, maar het lukt ook niet om de vaste kosten te betalen. Dat is hét moment om hulp in te schakelen. Als je je vaste kosten niet op tijd betaalt, krijgen wij daar bericht van. Dan sturen we jou een bericht om te vragen of we je kunnen helpen. Zo zorgen we er samen voor dat je niet in de schulden komt. 

Wij denken mee

We helpen graag

Als je van ons een e-mail, brief of telefoontje krijgt, mag je er zelf voor kiezen of je onze hulp wil. Je hoort van ons hoe we je kunnen helpen en welke oplossingen er zijn. Twijfel je of je hulp wilt? Dan kun je ook altijd eerst met ons in gesprek gaan. We horen graag hoe het komt dat je rekeningen niet kon betalen. We kunnen altijd advies geven om je op weg te helpen.  

0

+

Years Experience

why choose us

The advantages of our window services

Vestibulum condimentum ligula id finibus ornare. Sed euismod condimentum elit, at interdum lorem semper vitae. Donec odio nulla, dictum eu sollicitudin eu, fringilla quis lectus.

Quick Installation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin.

10 Years Warranty

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin.

Free measurement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin.

Modern Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin.

gallery

Capture from our service

Make appointment now

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact

Contact formulier contact en contact pop-up pagina