Afscheid Pieter Gerssen als lid Raad van Advies

“Het mag dan ook wel een keer.” Na een decennium lidmaatschap bij de Raad van Advies heeft Stichting Hulp en Steun op 16 november 2023 afscheid genomen van het gewaardeerde lid Pieter Gerssen. In 2013 was hij als vertegenwoordiger van zijn kerkgenootschap toegetreden om met name de Gemeente Urk zo breed als mogelijk te vertegenwoordigen in de klankbordgroep van Hulp en Steun.

Voorzitter Gerrit Meun bedankte Pieter voor zijn positieve inzet en kalme uitstraling, die hij tijdens 10,5 jaar lidmaatschap heeft getoond. Altijd meedenken in de gevallen, die besproken werden met geheimhouding als prio. Als blijk van waardering ontving hij een bos bloemen en presentje namens Hulp en Steun.

Pieter Gerssen daarentegen stelde zichzelf dankbaar dat hij hiermee de gemeenschap zo lang heeft mogen dienen. Twee periodes van vier jaar is de maatstaf en na 10,5 jaar, ja ‘dan mag het ook wel een keer’ zo beredeneerd hij zijn vertrek.

Hij sprak terecht lovende woorden voor de oprichter van Stichting Hulp en Steun, de inmiddels overleden Jacob A. Brouwer. “Hij was toch degene, die in moeilijke tijden vanuit zijn functie destijds oog had voor onze burgers met stille financiële problemen. Het was voor mij een mooie leerzame tijd en vooral qua ontwikkeling heeft H&S stappen gezet en dat geeft vertrouwen voor onze burgers en de toekomst”, aldus de vertrekkende Pieter Gerssen.

Stichting Hulp en Steun

Stichting Hulp en Steun

Stichting Hulp en Steun

Stichting Hulp en Steun

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Contact

Contact formulier contact en contact pop-up pagina